MojAndroid
(x) hirdetés

Ha a Samsung Galaxy S24 sorozatot esetleg túl drágának tartanád, nem kell aggódnod: a Samsung 2024-ben rengeteg kedvező árú Galaxy A készüléket tervez piacra dobni. Ebből a két legnagyobb – a Samsung Galaxy A55 5G és a Galaxy A35 5G – most szivárgott ki a tanúsító szervezeteknek köszönhetően.

Amint azt először a SamMobile és a MySmartPrice szúrta ki, a koreai NRRA és a kínai TENAA szervezetek megvizsgálták a Galaxy A55 5G és a Galaxy A35 5G készülékeket. Ezután nyilvános listákat hoztak létre a telefonokról, amelyek élő képeket és néhány specifikációt tartalmaztak.

Első pillantásra a Galaxy A55 5G nagyon hasonlít a Galaxy S24 sorozatra (és a legtöbb más, az elmúlt két évben piacra dobott Samsung telefonra). Ha azonban jobban megnézzük, akkor láthatjuk, amit “Key Island” dizájnnak neveznek. A telefon oldalán található gombokat egy enyhén megemelt szerkezet zárja körül, amely segít nekik kiemelkedni a telefon többi részéből. Valószínűleg azért nyújt ehhez a megoldáshoz a Samsung, hogy vizuálisan is segítsen megkülönböztetni a Galaxy A sorozatot a Galaxy S szériától.

A lista megerősíti, hogy az A55 5G modellszáma SM-A5560. Egy kiszivárgott Geekbench pontszám (ami könnyen hamisítható) azt sugallja, hogy a telefonban Exynos 1480 chipset lehet. Más pletykák 8 GB RAM-ot, 128 GB belső tárhelyet és microSD kártya támogatását sejtenek. A Samsung általában márciusban szokta piacra dobni a Galaxy A5x modelleket, így nem ésszerűtlen, hogy a következő hetekben számíthatunk rá.

Nem meglepő módon a Galaxy A35 5G nagyban hasonlít a Galaxy A55 5G-re. Ez is a Key Island dizájnnal rendelkezik. Az NRAA listázása megerősíti, hogy SM-A356N modellszámmal fog érkezni, egy hasonló modellszámú telefon nemrég a Geekbench-en jelent meg, Exynos 1380 és 6GB RAM memóriával. Ezek a listázások könnyen hamisíthatók, de ez nagyjából megfelelőnek tűnik egy ilyen kaliberű telefon esetében.

A Galaxy A5x sorozathoz hasonlóan a Samsung általában márciusban szokta piacra dobni a Galaxy A3x telefonokat is, így valószínű, hogy ezt és a Galaxy A55 5G-t együtt fogjuk látni a következő hetekben.

(via)

(x) hirdetés
2024.02.09.

Ezeket már olvastad?

+