MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor X9b (Európában Magic6 Lite) február 15-én debütál Indiában, és a vállalat bevezette hozzá a Protect Plan-t, amelyet ingyenesen kínálnak mindenkinek, aki megvásárolja a készüléket.

A csomag ingyenes egyszeri képernyőcserét, kiterjesztett garanciát, javított házhoz menő telefonos szolgáltatást és “biztosított visszavásárlást” tartalmaz. A hivatalos sajtóközlemény szerint a szolgáltatás külön megvásárolva 2 999 INR-ba (36 $/ 33 €) kerül.

A képernyőcsere a telefon megvásárlásától számított első hat hónapon belül alkalmazható, és magában foglalja a házhozszállítást és a házhozszállítást az engedélyezett szervizközpontokba történő javításhoz.

A Buy Back program lényegében lehetővé teszi, hogy a vevő napon belül visszalépjen a vásárlástól. Ha valaki úgy dönt, hogy visszaküldi a készüléket, bizonyos feltételek mellett a számlaérték akár 90%-át is visszakapja. A kiterjesztett garancia 6 hónapot ad a kötelező 12 hónapos garanciához, vagyis a gyártási hibák elleni védelem 18 hónapos lesz.

A telefont már más dél-ázsiai országokban is árulják, míg Európában Magic6 Lite néven kerül forgalomba. Mi már megkaptuk a készüléket egy tesztelésre, és úgy tűnik, hogy egy megbízható telefonról van szó, amiért elfogadható áron, hamarosan írunk is róla

2024.02.09.

Ezeket már olvastad?

+