MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi megerősítette, hogy még ebben a hónapban Kínán kívülre is elhozza zászlóshajóját, a Xiaomi 14-es sorozatú okostelefonokat. A Xiaomi 14-es sorozat globális premierje február 25-én, vasárnap lesz Barcelonában, közvetlenül az egy nappal később kezdődő MWC előtt. A teaserek alapján a régóta várt Xiaomi 14 Ultra debütálására számíthatunk.

A teaser azt sugallja, hogy a Xiaomi 14 Ultra mellett a kompaktabb Xiaomi 14-et is láthatjuk majd. A jelentések szerint a 14 Pro sajnos nem fog Kínán kívülre kerülni.

A Xiaomi hivatalos weboldalának landing page-je “a Leica optika új generációját, új magasságok elérését” ígéri, ami valószínűleg a 14 Ultra fő kamerájának pletykált szélesebb, változó rekesznyílású kameráját jelenti. A Xiaomi 14 Ultra várhatóan négy 50 megapixeles kamerát hoz, amelyek Sony LYT-900-as főérzékelővel rendelkeznek, amely gyorsabb f/1.6 – f/4.0 változó rekeszértékkel van felszerelve a távozó Xiaomi 13 Ultra f/1.9 – f/4.0 megállásához képest. A Xiaomi 14-es sorozathoz várhatóan csatlakozik a Xiaomi Pad 7 táblagép is.

(x) hirdetés
2024.02.07.

Ezeket már olvastad?

+