MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi Ultra készülékei gyakran a legjobb Android-telefonok közé tartoznak, amelyek lenyűgöző kamerahardverrel és más területeken is csúcstechnológiával rendelkeznek. Már hallottunk néhány Xiaomi 14 Ultra pletykát, és most egy megbízható szivárogtató még többet tud megosztani.

A Digital Chat Station nevű tippadó a Weibo-n azt állította, hogy a Xiaomi 14 Ultra egy “teljesen újratervezett termék” lesz az előző modellhez képest. A kiszivárogtató szerint a telefon műholdas kommunikációs technológiát kínál majd, bár úgy sejtjük, hogy ez egyelőre Kínára korlátozódhat.

Érdekes módon a Digital Chat Station hozzáteszi, hogy a telefon saját fejlesztésű technológiákkal fog rendelkezni olyan területeken, mint a kommunikáció, az akkumulátor és az anyagok. A kiszivárogtató nem árult el több részletet, de a Xiaomi telefonjai korábban is kínáltak már olyan technológiákat, mint a képjelfeldolgozó processzor és az akkumulátor-kezelő chip. Így logikus, hogy több saját fejlesztésű alkatrészt is láthatunk majd ezek mentén.

Mindezek a kiegészítések azonban meredekebb árral járhatnak. A kiszivárogtató azt állítja, hogy a Xiaomi 14 Ultra anyagjegyzékét (BOM) a Xiaomi 700 jüannal (~99 dollár) növelte. Azt sugallják, hogy az ár ennek következtében “biztosan emelkedni fog”. A teljes áremelés különösen az európai vásárlók számára lehet kellemetlen, mivel a Xiaomi 13 Ultra már most is drága 1499 eurós (~1626 dollár) áron indul.

Nem ez az egyetlen friss Xiaomi 14 Ultra ínyencség, ami az elmúlt napokban kiderült, mivel a MySmartPrice szerint a telefon kamera grip-jét nemrég tanúsították, integrált akkumulátorral együtt. Továbbá egy Xiaomi vezető nemrég a Weibo-n elárulta, hogy a közeljövőben egy “nagyon, nagyon, nagyon erős képalkotási képességekkel” rendelkező telefonra váltanak. Úgy hangzik tehát, hogy a telefon a vártnál jóval korábban érkezhet.

(via)

(x) hirdetés
2024.02.01.

Ezeket már olvastad?

+