MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung EAE kirendeltsége elhamarkodottan felvette a közelgő Galaxy Fit3 okospántot a weboldalára. A Samsung viselhető készülékéről már többször is láttunk szivárgást, most pedig teljes képet kapunk a készülék specifikációival és képeivel. A várakozásoknak megfelelően a Galaxy Fit3 rengeteg fejlesztést hoz a 2020-as Galaxy Fit2-höz képest, beleértve a nagyobb kijelzőt, a jobb képességű felhasználói felületet és a nagyobb akkumulátort.

A Galaxy Fit3 1,6 hüvelykes AMOLED kijelzője 256 x 402 px felbontású, műanyag kivitelű, alumínium oldallal ellátott. Az óra több mint 100 számlapot tartalmaz majd, és további lehetőség van arra, hogy a galériából származó fotóval sajátot hozz létre. A szoftveres oldalt egy egyszerű, csempe alapú felület kezeli.

Több mint 100 mód közül választhatunk aktivitáskövetést, valamint alvás-, stressz- és pulzusszám-követést. A készülék elesésérzékelő érzékelővel is fel van szerelve, és képes figyelmeztetni a vészhelyzeti kapcsolattartókat.

A Galaxy Fit3 képes kezelni a beérkező értesítéseket és a médiavezérlést is. Bár a sáv nem támogatja a hanghívásokat, lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközről érkező hívások letételét, valamint előre meghatározott üzenetválaszok küldését. Nincs beépített GPS, így a futások nyomon követéséhez a párosított telefont kell használni. A Samsung azt is megerősítette, hogy az óra nem rendelkezik majd NFC-kapcsolattal vagy harmadik féltől származó alkalmazásokkal.

Az akkumulátor élettartama normál használat mellett állítólag 13 napig tart, és támogatja a gyorstöltési funkciót is, amely 30 perc alatt 65%-ra tölti fel a készüléket. A készülék mágneses, kétpólusú saját töltőt használ.

A Galaxy Fit3 legalább három színben – fekete, fehér és rózsaszín – fog megjelenni. Súlya 18,5 gramm, és IP68-as minősítéssel büszkélkedhet. Az egyetlen fennmaradó kérdőjel az árképzés és az elérhetőség, amely valószínűleg az elkövetkező napokban fog kiderülni.

(x) hirdetés
2024.01.31.

Ezeket már olvastad?

+