MojAndroid
(x) hirdetés

A hónap elején a Samsung kiadta a 2024. januári biztonsági frissítést a Galaxy S22 és számos más csúcskategóriás és középkategóriás okostelefonhoz. A dél-koreai cég most egy újabb szoftverfrissítést adott ki a Galaxy S22 sorozathoz, ami kissé meglepő, mivel a vállalat általában nem ad ki két frissítést egy hónapon belül a régebbi telefonjaihoz.

Az új Galaxy S22 frissítés javíthatja a kamera teljesítményét

A Galaxy S22, Galaxy S22+ és Galaxy S22 Ultra készülékekhez készült új szoftverfrissítés az S90xBXXU7DXA6 firmware-verzióval érkezik. A frissítés Európában kerül bevezetésre, és a letöltési mérete körülbelül 250 MB. A hivatalos changelog szerint az új frissítés javítja a kamera teljesítményét, de azt nem részletezi, hogy a kamera melyik része javult. A szokásos egyéb hibajavítások és megbízhatósági javítások szintén a frissítés részét képezik. A 2024. januári biztonsági javítás, amely mintegy 75 biztonsági rést javít, már a Galaxy S22 sorozathoz kiadott előző szoftverfrissítésben is szerepelt.

Ha Galaxy S22 sorozatú telefonod van, már most ellenőrizheted az új frissítést. Ehhez navigálj a Beállítások ” Szoftverfrissítés menüpontra, majd koppints a Letöltés és telepítés lehetőségre.

A Samsung két évvel ezelőtt indította útjára a Galaxy S22 sorozatot Android 12 operációs rendszerrel a fedélzetén. A sorozat készülékei 2022 végén kapták meg az Android 13 alapú One UI 5.0 frissítést, néhány hónapja pedig az Android 14 alapú One UI 6.0 frissítést. A következő években még két további Android operációs rendszer frissítést kapnak.

Ha pedig kíváncsi vagy milyen lett a Galaxy S24, nézd meg partnerünk, a Ren-Tech teszt videóját!

(via)

(x) hirdetés
2024.01.30.

Ezeket már olvastad?

+