MojAndroid
(x) hirdetés

Pénteken debütál a várva-várt telefon.

A Honor még 2023 júliusában mutatta be a Magic V2 okostelefont egy kínai rendezvényen. A vállalat akkor megígérte, hogy Európába is elhozza a telefont, és később be is mutatta a készüléket a berlini IFA-n, anélkül, hogy az árképzéssel és a rendelkezésre állással kapcsolatos részleteket közölt volna.

Több mint négy hónappal az európai leleplezés után, a Honor január 26-ra, közép-európai idő szerint délután 2 órára ütemezte be a bemutató eseményt, ahol a Magic V2-t megfelelően bejelentik, árcédulával és elérhetőségi ütemtervvel együtt.

A Magic V2 volt a legvékonyabb összecsukható a megjelenéskor, és még mindig az, több mint hat hónappal a bejelentés után (ha nem számítjuk a V Purse-t, amely más formájú és korlátozottan elérhető). Összecsukott állapotban valamivel kisebb az alapterülete, mint az Apple iPhone 15 Pro Max vagy a Samsung Galaxy S24 Ultra, ami azt jelenti, hogy nem nehezebb zsebre tenni, mint egy hagyományos zászlóshajót.

Az, hogy a képernyő meghajlik, csak az egyik lenyűgöző teljesítménye a Magic V2-nek. Ezen túl ott van még a tripla 50 MP-es kamera, a Snapdragon 8 Gen 2 chipset és az 5000 mAh-s akkumulátor 66 W-os töltéstámogatással.

A bemutatóra a németországi Lipcsében található Porsche Experience Centerben kerül sor.

(via)

(x) hirdetés
2024.01.24.

Ezeket már olvastad?

+