MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung SmartThings Find egy elveszett eszköz funkció, amelyet a SmartThings alkalmazáson belül lehet megtalálni. Ez a funkció most kilép a SmartThings alkalmazásból, hogy saját alkalmazássá alakuljon.

Először Mishaal Rahman szúrta ki, hogy a Samsung a SmartThings Find-et egy új, dedikált alkalmazásba, a Samsung Find-be vezette ki. Az alkalmazással a saját Galaxy-eszközeink követése mellett a családtagok eszközeit is megtalálhatjuk.

Az alkalmazás három fület tartalmaz, amelyek a People, Devices és Items (Emberek, Eszközök és Tárgyak). Rahman szerint a People fülön megoszthatod a tartózkodási helyedet a barátaiddal és a családoddal, a Devices fülön megtudhatod, hogy hol vannak a te és a családod eszközei, a Item fülön pedig megtalálhatod azokat a tárgyakat, amelyekhez egy intelligens címke van csatolva.

Bár a Samsung Find minden, ami a SmartThings Find, és még annál is több, úgy tűnik, hiányzik belőle az “értesítés, ha hátrahagyják” funkció. Rahman szerint azonban ez a funkció egy jövőbeli frissítéssel megérkezik.

Ha olyan Samsung készüléket vásárolsz, amely a One UI 6.1-gyel kerül forgalomba, az alkalmazás előre telepítve lesz a készülékre. A One UI 6.1-re frissített készülékek esetében a Samsung Find letölthető a Galaxy Store-ból.

(via)

(x) hirdetés
2024.01.20.

Ezeket már olvastad?

+