MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung még ebben a hónapban bejelenti új Galaxy S zászlóshajó sorozatát, és az új telefonok megjelenését egy pár új töltő is jelezheti. A jelek szerint a vállalat két új töltési megoldáson dolgozik.

Egy új pletyka szerint a Samsung egy új Charger Duo 50W-os, két USB-C vezetékes gyorstöltő porttal rendelkező töltőt fejleszt. Ez az EP-T5020 modellszámot viseli, és a Charger Duo egyszerre két Galaxy készülék gyorstöltésére lesz képes.

Ezen az új Charger Duo modellen kívül úgy tűnik, hogy a vállalat felfrissíti a 45W-os egyportos töltőt is. A meglévő változat az EP-T4510 modellszámot viseli, de a jelek szerint egy újabb, EP-T4511-es modell is készülőben van. Egyelőre nem világos, hogy miben fog különbözni az EP-T4510-től.

A Samsung új Galaxy S24 termékcsaládját január 17-én jelentik be, erősítette meg a vállalat, de hogy a Galaxy S24 bevezetése egybeesik-e az új töltők megjelenésével, azt még nem tudni.

Ami biztos, hogy a Samsung nem fog töltőt csomagolni a telefonok mellé. Szabályozási és környezetvédelmi okokból a vállalat néhány évvel ezelőtt a legtöbb piacon leállította a telefonok töltőkkel való párosítását.

Nincs okunk arra számítani, hogy a Galaxy S24 sorozat más lesz, mint az elmúlt években kiadott változatok. A következő generációs zászlóshajókhoz valószínűleg egy adatkábel, egy SIM-kártya tálca kivető eszköz és némi dokumentáció is jár majd.

Függetlenül attól, hogy mikorra készülnek el ezek az új töltők, külön-külön is megvásárolhatók lesznek a vállalat weboldalán. Az árképzés részletei egyelőre nem ismertek.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.01.06.

Ezeket már olvastad?

+