MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung jövőbeli összehajtható telefonjai, köztük a Galaxy Z Fold 6 és a Galaxy Z Flip 6, rugalmasabb belső kijelzőkkel rendelkezhetnek, és a vállalat ezt egy új marketing kulcsszóval, az Ironflex-szel szeretné kifejezni.

A Samsung január 3-án kérelmezte az Ironflex védjegy bejegyzését a koreai Szellemi Tulajdonjogok Információs Szolgálatánál.

A dokumentum egy “összecsukható OLED kijelzőpanelt” ír le olyan termékekhez, mint az  “összecsukható okostelefonok” vagy “összecsukható táblagépek”.

A Samsung összehajtható paneljei öt évvel ezelőtt, az eredeti Galaxy Fold debütálásakor kissé nehezen indultak be, sok példánynál eltört az összehajtható kijelző (részben a beépített képernyővédővel kapcsolatos hibák miatt). Azóta a Samsung mindent megtett annak érdekében, hogy javítsa mind az összehajtható panelek tartósságát, mind pedig a feltörekvő technológiához kapcsolódó közmegítélést.

A legújabb Galaxy Z Fold 5 és Z Flip 5 modellek mérföldekkel előzik meg a közel fél évtizeddel ezelőtt megjelent eredetieket, de még így is sok leendő vásárló vonakodik csatlakozni az összehajtható telefonok piacához.

Hogy mit jelent az “Ironflex”, még nem tudni, de a név valószínűleg azzal függ össze, hogy a Samsung szeretné megnyerni a vásárlók bizalmát, és meggyőzni a telefonhasználókat arról, hogy az összehajtható Galaxy készülékek minden eddiginél strapabíróbbak.

A védjegy időzítését tekintve nagy a valószínűsége annak, hogy a Galaxy Z Fold 6 és a Galaxy Z Flip 6 lesznek a Samsung első olyan készülékei, amelyek az Ironflex címkével büszkélkedhetnek. A közelgő összehajtható telefonok várhatóan még a nyár folyamán hivatalossá válnak.

Addig is a Samsung tartogat néhány nem összehajtható Galaxy telefont a rajongók számára. A vállalat január 17-én mutatja be a Galaxy S24 sorozatot a kaliforniai San Joséban tartott Unpacked rendezvényen. A Samsung 2024 első felében egy új strapabíró telefont és több Galaxy A középkategóriás készüléket is be fog jelenteni.

(via)

(x) hirdetés
2024.01.06.

Ezeket már olvastad?

+