MojAndroid
(x) hirdetés

Néhány hete már kiszivárgott, hogy a Samsung január 17-én egy amerikai rendezvényen teszi hivatalossá a Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra készülékeket. Erre most már a Samsungtól is van bizonyíték erre az időpontra, de lehet, hogy csak véletlenül.

A Samsung Australia egy X-en közzétett poszton keresztül erősítette meg a dátumot, de úgy tűnik, hogy ez egy rejtett poszt, mivel nem látható, ha a fiók idővonalát böngészed. Ausztráliában december 28-ra datálták (nagyjából mindenhol máshol december 27-re), de csak ma szúrták ki.

Az azóta eltelt öt napban egyetlen más Samsung-fiók sem erősítette meg ezt, egyik régióból sem, nem is beszélve a globális fiókokról. Mondani sem kell, hogy egy Samsung méretű vállalat általában nem így szokta bejelenteni egy ilyen fontos esemény időpontját.

Tehát azt kell hinnünk, hogy míg a január 17-i dátumot a koreai vállalat hamarosan megerősíti, addig az ausztrál részleg elhamarkodottan és a kelleténél korábban hozta nyilvánosságra. Vagy talán eredetileg az volt a terv, hogy december 27/28-án leplezik le, de aztán az utolsó pillanatban a Samsung nem így döntött, és az infó nem jutott el Ausztráliába.

Mindenesetre az X-en lévő posztban tényleg január 18. szerepel, de az Ausztráliában van. Az ottani helyi idő szerint reggel 5 órakor 10 óra csendes-óceáni, 13 óra keleti, 18 óra brit, 19 óra közép-európai és 23:30 óra indiai idő szerint – mindezek január 17-én, az időzóna-különbségeknek köszönhetően.

Az eseményre a kaliforniai San Joséban kerülhet sor.

(via)

(x) hirdetés
2024.01.03.

Ezeket már olvastad?

+