MojAndroid
(x) hirdetés

Új év van, így ez egy remek alkalom arra, hogy újévi fogadalmakat tegyünk. A Samsung egyetért ezzel, és a vállalat Han Jong-hee társ-vezérigazgató és alelnök, valamint Kyung Kye-hyun társ-vezérigazgató és elnök közös újévi üzenetében jelentette be terveit.

Elárulták a Samsung stratégiai prioritásait az új évre, köztük a “szuper-szakadék technológiák” keresését, hogy 2024-ben és azon túl is megőrizze versenyelőnyét. A Samsung a “technológiai fölény és a jövőbeli változásokhoz való alkalmazkodóképesség” révén kívánja megerősíteni versenyképességét.

A vezetők hangsúlyozták a Samsung mobil, háztartási gépek és szoftver részlegeinek “ügyfél-első” stratégiáját, a teljesítményre és a minőségre összpontosítva. Azt is szorgalmazták, hogy a konglomerátum chipgyártó üzletága javítsa piaci pozícióját a versenytársakkal szembeni technológiai különbségek javításával és szélesítésével.

Emellett proaktív intézkedéseket sürgetnek a technológiai környezet jövőbeni változásainak kezelésére, mint például a mesterséges intelligencia, a környezetbarát gyakorlatok és az “életmódbeli innováció”, bármit is jelentsen ez. Érdekes módon a generatív AI alkalmazását szorgalmazzák a munkafolyamatokban.

Ezzel kapcsolatban az üzenet így szól:

Forradalmasítani kellene a munkánkat és az eszközzel kapcsolatos tapasztalatainkat a generatív mesterséges intelligencia munkára való alkalmazásával. A múlt passzív zöld reakcióitól elmozdulva alapvető gondolkodásbeli változást kell végrehajtanunk, és felfedeznünk a jövő zöld termékeit.

Arra számítunk, hogy a Galaxy S24 család bemutatója az AI-ról fog szólni, így ez nagyjából le van fedve mobilos oldalról. Kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak még elő a Samsung különböző részlegei 2024 folyamán.

(via)

(x) hirdetés
2024.01.03.

Ezeket már olvastad?

+