MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus 11 Kínában debütált, így a specifikációi nem igazán titkosak. Ahhoz azonban, hogy a legjobb androidos telefonok között szerepeljen, versenyképes árazásra és globális elérhetőségre lenne szüksége. A OnePlus végül bejelentette, hogy a OnePlus 12 és a OnePlus 12R világszerte 2024. január 23-án fog megjelenni.

A OnePlus 12 széria bemutatója reggel 9 órakor lesz EST időzónában, bár a bemutató helyszíne még nem ismert. Ez valamikor a CES 2024 után lesz, tehát nem esik egybe azzal az eseménnyel. A bejelentő poszton belül a OnePlus megerősítette, hogy a OnePlus 12R  nemzetközi szinten is megjelenik majd.

Az apró betűs rész a bevezető teaserben megemlíti, hogy a termék méreteiben kisebb különbségek vannak a regionális változatok között, beleértve, de nem kizárólagosan a vastagságot és a hálózati konfigurációkat. Tehát van rá mód, hogy a nemzetközi piacra kerülő OnePlus 12 némileg eltérjen a Kínában már bemutatott OnePlus 12-től.

A OnePlus 12 az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC-vel érkezik, míg a OnePlus 12R várhatóan a valamivel régebbi Snapdragon 8 Gen 2 SoC-vel rendelkezik majd. Mindkét zászlóshajónál nagy akkumulátorokra és gyorstöltésre számítunk. A kamera beállítása várhatóan az egyik elsődleges különbség lesz a OnePlus 12 és a 12R között, a 12-es egy kiváló 50MP + 48MP + 64MP, míg a 12R egy 50MP + 8MP + 2MP beállítással érkezhet.

Természetesen meg kell várnunk a hivatalos bejelentést, hogy megtudjuk a két telefon végleges globális specifikációit.

(via)

2023.12.16.

Ezeket már olvastad?

+