MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor a múlt hónapban mutatta be a Honor 100 és 100 Pro okostelefonokat a kínai piacon. A feltételezések szerint még ebben a hónapban bemutatja a Honor X50 GT-t és a Honor 90 GT-t, és a pletykák szerint dolgozik új összehajtható telefonján is, amely az előzetes Honor Magic Flip nevet kapta. Egy kínai szivárgásból kiderült, hogy mikor mutatkozhat be hivatalosan – számol be a Gizmochina.

A kínai tippadó szerint a várható Honor Magic Flip várhatóan a közelgő tavaszi fesztivál után kerül piacra Kínában, amelyet február 10. és 17. között tartanak. Ez arra utal, hogy a készülék 2024 első negyedévében jelenhet meg.

Egy friss jelentés szerint a Honor Magic Flip egy kétcellás, 2420 mAh + 1980 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezhet, amely együttesen 4500 mAh kapacitást biztosíthat. Így úgy tűnik, hogy ez a modell rendelkezhet a legnagyobb energiatárolóval, amit egy függőlegesen összehajtható okostelefonon láthatunk. Sajnos ennél többet egyelőre nem tudunk a Magic Flipről. Meglátjuk azonban, mit hoz az idő.

Számos új modell

A Honor a Magic 6 sorozatú zászlóshajó telefonokon is dolgozik Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel. Ugyanez a tippadó azt állítja, hogy januárban mutatják be a sorozatot Kínában. A termékcsalád várhatóan olyan modelleket tartalmaz majd, mint a Magic 6, Magic 6 Pro, Magic 6 Ultimate és Magic 6 Porsche Design.

Emellett a márka a pletykák szerint két további összecsukható telefon is érkezhet 2024-ben. Az egyik a Honor Magic V3-nak lehet, amely Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel és a Galaxy Fold sorozat stílusában összecsukható kialakítással rendelkezhet, a másik pedig a Honor Purse V2 lehet, amely közép- és csúcskategóriás specifikációkkal és kihajtható kialakítással rendelkezik.

(via)

(x) hirdetés
2023.12.09.

Ezeket már olvastad?

+