MojAndroid
(x) hirdetés

A YouTube Premium tájékoztatja a régi fiókkal rendelkező felhasználókat, hogy januártól új árakat kell fizetniük a szolgáltatásért, teszi mind ezt fél évvel azután, hogy hivatalosan is megemelték az előfizetéses szolgáltatás árát. Akik eddig sikeresen elkerülték a magasabb árakat, azoknak is mostantól többet kell majd fizetniük – írja az AndroidAuthority.

A 9to5Google jelentése szerint a YouTube e-maileket küldött azoknak a felhasználóknak, akik még mindig a régi Premium előfizetési árakat fizetik. Ezekben arról tájékoztatott, hogy a megemelt tarifák a jövő hónaptól lépnek életbe.

Júliusban a YouTube megemelte a Premium árakat az Egyesült Államokban. Az áremelés idején a YouTube decemberig adott időt az eredeti előfizetőknek – azoknak, akik a Google Play Music és a YouTube Red (a platform elődjei) előfizetői voltak -, hogy az új árak rájuk is vonatkozzanak. Úgy tűnik, hogy ezeknek a felhasználóknak is eljött az ideje, és hamarosan nekik is a legújabb YouTube Premium-árakat kell fizetniük.

Több felhasználóra jelentős áremelések várnak

Egy egyéni YouTube Premium előfizetés mostantól havi 13,99 dollárba (13 euró) kerül, szemben a megjelenés előtti havi 11,99 dolláros (11 euró) árral. Így az eredeti felhasználóknak, akik eddig 7,99 $ (7,43 €) vagy 9,99 $ (9,29 €) havidíjat fizettek, januártól a teljes 13,99 $-os havidíjat kell fizetniük a Premium előfizetésért.

A YouTube éves Premium csomagja 139,99 dollárba kerül, így az éves előfizetés körülbelül 27 dollárt takarít meg a havi fizetéshez képest. A VPN beszerzése is egy lehetőség, hogy megkerüld az ilyen “magas” összegek kifizetését. Egy VPN segítségével más országokból is be tudsz jelentkezni a szolgáltatásba, amelyekre alacsonyabb díjak vonatkoznak. Indiában például egy prémium fiók havonta 1,67 dollárba (1,55 euró) kerül.

(via)

(x) hirdetés
2023.12.09.

Ezeket már olvastad?

+