MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei december 12-én Dubaiban tartja következő termék bemutatóját. Az innovatív termékbemutató a közösségi média teaserek szerint egy “”szépség teremtményét” fogja leleplezni, amely lehet akár a MatePad Pro 13.2, akár a MatePad Pro 11 2024, vagy akár mindkettő.

A teaser néhány szokatlan kiegészítőt is bemutatott a jobb felső sarokban, ami lehet valamilyen fülhallgató vagy egy másik okos kütyü HarmonyOS-szel.

A MatePad Pro 13.2 szeptemberben debütált notched kijelzővel, Kirin 9000S chipkészlettel és 10 100 mAh-s akkumulátorral. Két hónappal később mutatták be 11 hüvelykes testvérét ugyanezzel a SoC-vel, míg a többi specifikációt, beleértve a dizájnt és a méreteket, a MatePad Pro 11 2022-től kölcsönözték.

Mindkét táblagép vékony kerettel és hasonló megjelenítéssel rendelkezik a képernyőn, így hivatalos információnk nincs arról, hogy melyik készüléket leplezik le. Az izgalmasabb inkább a teaserben szereplő másik termék lehet, amely egyáltalán nem hasonlít a Huawei korábbi mobil vagy hordozható eszközeire.

(via)

2023.12.05.

Ezeket már olvastad?

+