MojAndroid
(x) hirdetés

A Realme útja 2018 májusában kezdődött, amikor az Oppo elindította a Realme 1 okostelefont. Ezt követően a márka a maga félig önálló módján folytatta életét az okostelefonok piacán, és ma egy fontos mérföldkőhöz érkezett.

A Realme alig több mint öt év alatt elérte a 200 millió szállítást – jelentette be Sky Li, a Realme alapítója. Gyors számolással kiderül, hogy ez több mint 40 millió darab évente, ha szem előtt tartjuk a viszonylag lassú első év eladásait is.

A Realme népszerű a rajongók körében a megfizethető árkategóriát messze meghaladó funkciókkal rendelkező készülékei miatt. Az egyik legkedveltebb készülék a piacon jelenleg a Realme 11 Pro – amely egyedi dizájnt, gyönyörű képernyőt és szupergyors töltést kínál 300 euró alatt.

A 11 Pro termékcsalád a legújabb tagja a rendkívül népszerű számsorozatnak, amelyben az ügyfelek mindig is a Pro megoldást részesítették előnyben. A vállalat azonban hatalmas zászlóshajókat is piacra dob, és arra számítunk, hogy a közelgő GT5 Pro lenyűgözi a rajongókat a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel és a “gyenge fényviszonyok mellett készült teleobjektíves képek új korszakának” ígéretével, a periszkópos teleobjektív mögötti 50 MP-es Sony IMX890 érzékelő jóvoltából.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.27.

Ezeket már olvastad?

+