MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung várhatóan január 17-én tartja a következő Unpacked rendezvényét, ahol a Galaxy S24 sorozatot mutatják be. Az eseményre az Egyesült Államokban kerül sor, és most egy kiszivárogtató azt állítja, hogy felfedte az előrendelési és értékesítési menetrendet.

Tarun Vats szerint az előrendelések rögtön az esemény után megkezdődnek, az első kiszállítások várhatóan január 26. és 30. között érkeznek, majd ezt követően a teljes piaci bevezetés következik.

Az eseményre San Joséban kerül sor, amely technikailag nem azonos San Franciscóval, de ugyanabban a Bay Area-ban van, ahol számos technológiai vállalat, köztük a Google Mountain View-ban, a Facebook Palo Altóban és az Apple Cupertinóban található.

A Galaxy S24 zászlóshajók triójának ugyanazzal a dizájnnal kell érkeznie, mint elődeiknek, de rengeteg szoftveres fejlesztésre számítunk, beleértve a One UI 6.1-et és a Gauss nevű generatív AI-t is. Arra számítunk, hogy a Galaxy S24 és a Galaxy S24+ egyes piacokon Exynos 2400-at kap, míg az S24 Ultra csak Snapdragon 8 Gen 3-mal érkezik, a CPU felturbózott fő Cortex-X4 magjával.

(via)

2023.11.20.

+