MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S22 sorozat a megjelenésekor az egyik legjobb androidos telefon volt, és csak az újabb Galaxy S23 sorozat szorította le a trónról. A Samsung hosszú szoftveres támogatást biztosít telefonjaihoz, így biztosítva, hogy a telefon a megjelenés első évén túl is jól használható legyen. A vállalat most a stabil ágban a Galaxy S22 szériára az Android 14-re épülő One UI 6-ot gördíti ki, így mostantól a bétákkal való bíbelődés nélkül az Android legújabb verzióját használhatod.

A felhasználói beszámolók szerint a Samsung megkezdte a One UI 6 frissítéseinek a Galaxy S22 felhasználók számára történő kiadását. A bevezetés már elsőként az európai felhasználók számára kezdődött meg, a jelentések konkrétan a Galaxy S22 Ultra-t említik. Feltételezzük, hogy ugyanez a frissítés a Galaxy S22 és Galaxy S22 Plus készülékekre is hamarosan megérkezik.

A frissítés a DWK4 verziószámú, és a 2023. novemberi biztonsági javításokat tartalmazza. Mivel ez egy jelentős platformfrissítés, a frissítés mérete 3,1 GB.

A Samsung általában szakaszos bevezetéseket végez. Ha nem észlelnek kritikus hibákat, akkor a frissítést fokozatosan, több régióban, több felhasználóhoz fogják eljuttatni. Ha Galaxy S22 sorozatú okostelefonod van, a Beállítások > Szoftverfrissítés > Szoftverfrissítések keresése menüpontban ellenőrizheted a frissítéseket.

A One UI 6 új funkciókat tartalmaz, például jelentős vizuális változásokat a Gyorsbeállítások panelen, a Zárolási képernyőn és az Értesítési panelen, egy új Studio videószerkesztő alkalmazást, egy új Automatikus blokkoló beállítást a telefon biztonságának javítása érdekében, valamint egyéb kisebb változtatásokat.

(via)

 

2023.11.20.

+