MojAndroid
(x) hirdetés

És még pár másik modellhez.

A Samsung frissítést adott ki a Good Lock alkalmazásban található Camera Assistant modulhoz, amely új funkciókat ad a kamerához többek között a Galaxy S23 sorozat (beleértve az S23 FE-t is), a Galaxy S22 sorozat, a Galaxy S21 sorozat, a Galaxy S20 sorozat, a Galaxy Note 20 sorozat, a Galaxy Z Fold 5, a Galaxy Z Flip 5, a Galaxy Z Fold 4, a Galaxy Z Flip 4, a Galaxy Z Fold 3, a Galaxy Z Flip 3, a Galaxy Z Fold 2 és a Galaxy Z Flip modellek esetében. Mindegyik modellnek One UI 5.1-et vagy újabb verziót kell futtatnia ahhoz, hogy megkapja a Camera Assistant 2.0.00.0 verziószámú frissítését.

Az egyik új funkció, az “Upscale digital zoom”, a zoomolás miatt csökkent felbontású fényképet készít, és felskálázza azt a felhasználó által korábban kiválasztott felbontásra. Egy másik új funkció, a “Torzításkorrekció” “automatikusan kijavítja a lencse és a perspektíva torzulása által okozott íves vagy hajlított vonalakat”.

A frissítéssel a Samsung a korábban “Optikai minőségű crop zoom” néven ismert funkció nevét “2x-es crop zoom rövidítésre” változtatta. Ezzel a funkcióval a nagy felbontású érzékelővel rendelkező telefonokon a fő kamerával veszteségmentes 2x zoomos fotókat lehet készíteni. A “Kamera sebesség” opció már nem érhető el a Kamera asszisztensben, mivel a One UI 6-tal átkerült a normál kamera beállításai közé. A funkciót a Kamera beállításai > Speciális intelligencia beállítások menüpontban találod meg.

Egyes készülékeken, például a Galaxy S23 Ultra készülékeken most egy teljesen új menü található a “Nagy felbontású beállítások” menüpontban, ahol a fent említett “Upscale digitális zoom” található. Ez a menü tartalmazza az “Adaptív pixel” kapcsolóját is, amely csökkenti a zajt a gyenge fényviszonyok között készült felvételeknél azáltal, hogy több alacsonyabb felbontású képkockát kombinál a végső nagy felbontású képbe. A felhasználók letölthetik a Camera Assistant modul frissítését a Galaxy Store-ból.

A Camera Assistant modult úgy tervezték, hogy a felhasználóknak nagyobb kontrollt adjon a Galaxy telefonok kameraalkalmazásával készített fényképek és videók felett. A felhasználók a modul segítségével módosíthatnak vagy letilthatnak néhány olyan beállítást, amelyet a normál kameraalkalmazás segítségével nem lehet módosítani.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.17.

Ezeket már olvastad?

+