MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus ma bejelentette a stabil Android 14 frissítés megjelenését a OnePlus 11 készülékhez. Először csak Indiában lesz elérhető azoknak a felhasználóknak, akik részt vettek a zárt béta és nyílt béta programban, és utána fokozatosan jut el több készülékhez majd.

Az új verzió a CPH2447_14.0.0.0.201(EX01) build címet viseli. A frissítés előtt a telefonon CPH2447_13.1.0596(EX01) vagy CPH2447_13.1.0595(EX01) verziónak kell lennie, és a jelek szerint a letöltéshez 5 GB szabad tárhelyre van szükség. A vállalat azt is tanácsolja, hogy ne indítsuk el a frissítési folyamatot, ha az akkumulátor 30%-nál kevesebb töltöttséggel rendelkezik.

Íme a OnePlus által közzétett teljes changelog:

Pantanal szolgáltatás

– Hozzáadja a Fluid Cloudot, a morfózó űrlapokkal való interakció módját, amely lehetővé teszi a naprakész információk egy pillantással történő megtekintését.

– Hozzáadja a Fluid Cloud készülékközi támogatását. Mostantól egy pillantással ellenőrizheti a fiókjában lévő eszközök kapcsolódási állapotát.

Intelligens hatékonyság

– Megjelent a File Dock, ahol húzással és ejtéssel tudod átvinni a tartalmat az alkalmazások és az eszközök között.

– Megjelent a Content Extraction, egy olyan funkció, amely egyetlen érintéssel felismeri és kivágja a szöveget és a képeket a képernyőről.

– Megjelent az Intelligens kivágás, egy olyan funkció, amely másolás vagy megosztás céljából több témát is el tud választani egy fényképen a háttértől.

Eszközök közötti kapcsolódás

– Javítja a polcot több widget-ajánlás hozzáadásával.

Biztonság és adatvédelem

– Javítja a fényképekkel és videókkal kapcsolatos engedélyek kezelését az alkalmazások biztonságosabb hozzáférése érdekében.

Teljesítményoptimalizálás

– Javítja a rendszer stabilitását, az alkalmazások indítási sebességét és az animációk simaságát.

Aquamorfikus dizájn

– Frissíti az Aquamorphic Designt egy természetes, szelíd és világosabb színstílussal a kényelmesebb színélmény érdekében.

– Aquamorphic-témájú csengőhangokat ad hozzá, és megújítja a rendszerértesítési hangokat.

– Javítja a rendszeranimációkat, még simábbá téve azokat.

Felhasználói gondoskodás

– Hozzáad egy szén-dioxid-követő AOD-t, amely megjeleníti a szén-dioxid-kibocsátást, amelyet elkerülsz azzal, hogy vezetés helyett gyalogolsz.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.17.

Ezeket már olvastad?

+