MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt héten egy érdekes pletyka röppent fel, amely szerint a Samsung egy megfizethetőbb, összehajtható készüléken dolgozik, amelyet jövőre dobnak piacra. Önmagában nem ez az érdekes – hanem az, hogy a pletykák szerint mennyibe fog kerülni: “400 és 500 dollár között”.

Ez már az első pillanattól kezdve nagyon optimistán hangzott, ma pedig a Samsung azzal rontja el mindenki hangulatát, hogy gyakorlatilag egyenesen kijelentette, hogy ilyen nem lesz.

Egy koreai kiadvány szerint a Samsung azt mondja, hogy nem tervezi középkategóriás összehajtható okostelefonok gyártását, ezzel egyenesen cáfolva a fent említett pletykát.

“Nem tervezünk olyan összehajtható okostelefonok gyártását, amelyek ára a középkategóriában van, és a legutóbbi pletykák alaptalanok” – mondta a Samsung Electronics szóvivője.

Ennél egyértelműbbet nem is lehetne mondani, nem igaz? Tehát egyelőre úgy néz ki, hogy a Motorola a Razr 40 / Razr 2023-mal egyedül marad a “középkategóriás összecsukható” térben. A Razr 2023 eredetileg az Egyesült Államokban 699,99 dollárért volt megvásárolható, de most már 499,99 dollárért is hozzá lehet jutni, ami a Samsung pletykált célárán belül van a nem igazán megvalósuló középkategóriás Galaxy Z összecsukható készülékhez hasonlóan.

A Samsung azért a végen hozzátette: “Semmi sincs eldöntve az ügyben”. Talán ez azt jelenti, hogy még van lehetőség arra, hogy a közeljövőben eldőljön valami.

(x) hirdetés
2023.11.15.

Ezeket már olvastad?

+