MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple iMessage és az RCS-t támogató üzenetküldő alkalmazások, például a WhatsApp, a Telegram és a Google Messages közötti kompatibilitás hiánya az úgynevezett kék vs. zöld csevegőbuborék megosztottsághoz vezetett, ahol a nem Apple-felhasználók a zöld szövegbuborékokkal ellátott csoportos beszélgetésekből kizárva maradnak. A Nothing most megoldást kínál a felhasználóknak az új Nothing Chats üzenetküldő alkalmazással.

A Sunbird Messaging partnerségben kifejlesztett Nothing Chats iMessage-kompatibilitást kínál, beleértve a hőn áhított zöld buborékos üzenetküldést, a csoportos csevegés teljes támogatását, élő gépelési mutatókat, teljes felbontású média megosztást és hangjegyzeteket. Az olvasási nyugták, az üzenetreakciók és a válaszok is hamarosan megjelennek.

A Nothing Chats november 17-től lesz elérhető a Google Play Store áruházban kizárólag a Nothing Phone (2) felhasználók számára. Az új üzenetküldő platform a Sunbird szabadalmaztatott eljárása révén működik, amelynek során Apple ID-t kell létrehozni és hitelesíteni az Apple készüléken, amelyet a felhasználók ezután a Nothing Chats alkalmazásba való bejelentkezéshez használnak. A Nothing Chats ezután a Sunbird egy meg nem nevezett számú európai és észak-amerikai Mac mini számítógépét használja fel az iMessage-kompatibilis szövegek és média küldéséhez és fogadásához.

A Nothing azt állítja, hogy minden Nothing Chats üzenet titkosítva van, így sem a Sunbird, sem a Nothing nem férhet hozzá az üzenetekhez vagy a megosztott fájlokhoz. A Nothing Chats az induláskor kizárólag a Nothing Phone (2) felhasználók számára lesz elérhető az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és az EU-ban.

(x) hirdetés
2023.11.15.

Ezeket már olvastad?

+