MojAndroid
(x) hirdetés

Minden szem a Samsung Galaxy S24 sorozatra szegeződik, amely 2024 elején kerül piacra. A Samsung zászlóshajói hagyományosan az év során megvásárolható legjobb androidos telefonok élmezőnyébe tartoznak. Most a Galaxy S24 sorozat dummy példányait szivárogtak ki, és erősen emlékeztetnek az iPhone 14 Pro-ra.

Sonny Dickson tech reviewer a Galaxy S24, Galaxy S24 Plus és Galaxy S24 Ultra néhány dummy egységét szerezte meg, és megosztott néhány képet.

Ha ezek a dummy egységek pontosan reprezentálják a tényleges telefont, akkor úgy tűnik, hogy a Samsung mélyen inspirálódott az iPhone 14 Pro-ból. Az oldalsó sínek olyan fényes felületet kaptak, mint amilyet a rozsdamentes acélból készült iPhone Pro-k kaptak a múltban. Az éles végződésű lapos élek az iPhone 14 Pro Max egyik legtöbbet kritizált tulajdonsága volt.

A Galaxy S24 Ultra dummy egységei is egy sokkal dobozosabb és élesebb telefont mutatnak, mint a Galaxy S23 Ultra, amelyet eléggé ergonómia ellenesnek tituláltak. Úgy tűnik, a Samsung ezúttal egy éles peremű, éles sarkokkal rendelkező téglalap mellett döntött, mint a csúcsmodell zászlóshajójának ideális formája.

Íme egy kép a Galaxy S22 Plusról egy iPhone 14 Pro mellett. A Galaxy S24 széria dummy készülékei több közös vonást mutatnak az iPhone-nal, mint elődjével!

A dummy egységek is jól illeszkednek a készülékről kiszivárgott renderekhez. Ez növeli annak valószínűségét, hogy ezek a készülékek a tényleges telefon közeli ábrázolásai. A végleges megerősítéshez még meg kell várnunk, hogy a Samsung bemutassa a telefont, de 2024 januárja már nincs olyan messze.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.15.

Ezeket már olvastad?

+