MojAndroid
(x) hirdetés

A strapabíró Galaxy Xcover sorozat hamarosan új tagot kap, a 2022 közepén megjelent Galaxy Xcover6 Pro-t követve. A jelek szerint Galaxy Xcover 7 lesz a neve, és ma kiszivárgott róla néhány hivatalosnak tűnő render.

A név teret enged egy Pro verziónak, amely vagy vele együtt, vagy valamikor később jelenik meg. Az Xcover 7, mint látható, egyetlen hátlapi kamerával és masszív felépítéssel rendelkezik. A hátlap állítólag a felhasználó által eltávolítható is.

A bal oldalon található a testreszabható Xcover gomb, amelyet nagyjából bármire használhatsz – alkalmazás indítása, push-to-talk, vonalkódolvasás, bármi, amit csak akarsz, beállíthatod.

Elődeihez hasonlóan az Xcover 7 is MIL-STD-810H megfelelőséggel, valamint IP68-as por- és vízállósággal rendelkezik. A kemény felületekre, például betonra való leejtésnek is ellen kell állnia.

Sajnos az Xcover 7 specifikációit még mindig nem hozták nyilvánosságra, de ne számítsunk csúcskategóriás belső tulajdonságokra. A tavalyi Xcover6 Pro-t a Snapdragon 778G SoC hajtotta, és az Pro márkájú volt. Így egy Snapdragon 6-os széria vagy egy Exynos 1xxx egyáltalán nem kizárt ennél a készüléknél.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.14.

Ezeket már olvastad?

+