MojAndroid
(x) hirdetés

Augusztus végén egy Snapdragon 8 Gen 3-mal ellátott, nubia gyártmányú telefon tűnt fel a benchmarkokban, és gyanítottuk, hogy ez egy új Red Magic telefon lehet. Most már több szilárd bizonyíték van arra, hogy valóban így volt, mivel a Red Magic megerősítette, hogy a 9 Pro november 23-án kerül bemutatásra.

A dátum bejelentése egy közösségi média poszton keresztül történt, ahol a márka játékos szárnya azt mondta, hogy az új telefon nem csak a dizájn, hanem a teljesítmény, az akkumulátoros üzemidő és a képernyő fejlődését is hozza majd.

A teaser nem tartalmazott képet az okostelefonról. A Red Magic korábbi Pro modelljeit elnézve valószínűleg hármas kamerabeállításra, hűtőventilátorra és kijelző alatti szelfikamerára számíthatunk.

A Red Magic 9 Pro az augusztusi Geekbench listázás szerint 12 GB RAM opcióval rendelkezik majd. Valószínű azonban, hogy ennél erősebb opciók is lesznek, például 16 GB-os vagy akár 24 GB-os.

A telefon valószínűleg Android 14-el fog érkezni, a Redmagic OS legújabb verziójával a tetején, és egy hardveres kapcsolóval az oldalán a játékmód átkapcsolásához.

Mindent a jövő heti bemutatón fogunk megtudni, de az eseményt megelőző napokban teasereknek és trailereknek kell érkezniük.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.13.

Ezeket már olvastad?

+