MojAndroid
(x) hirdetés

Az Android nem csak okostelefonokat jelent, mivel a platform más eszközkategóriákat is működtet, például okosórákat, TV-dobozokat és egyebeket.  A Google csendben bejelentette, hogy a Play Store V38.3 frissítés részeként egy kényelmes kiegészítést ad az Android telefonokhoz. Pontosabban a vállalat egy olyan új funkciót mutatott be, amelynek segítségével a telefonon található Play Store-on keresztül könnyedén eltávolíthatod a csatlakoztatott eszközökön lévő alkalmazásokat.

A Google nem árult el további részleteket erről a funkcióról, és nem részletezte a támogatott készülékkategóriákat sem. De úgy véljük, hogy ez legalább a Wear OS-es okosórákat érintheti. Mindazonáltal az is logikus, hogy a tablet- és TV-alkalmazások elméletileg a telefonon keresztül is eltávolíthatók lennének ilyen módon.

Ez a funkció egy késői, de üdvözlendő kiegészítés lenne, még akkor is, ha csak az okosórákra korlátozódna. A felhasználók a Play Store-on keresztül telepíthetik a Wear OS alkalmazásokat az Android telefonjaikra, a Google azonban nem teszi lehetővé, hogy ezeket az alkalmazásokat a telefon Play Áruházán keresztül távolítsák el.

Akárhogy is, örülünk, hogy szorosabb integrációt látunk a Google által működtetett telefonok és a csatlakoztatott eszközök között. Az AndroidAuthority további információkat kért a cégtől erről a funkcióról, és ennek megfelelően frissítjük a cikket.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.07.

Ezeket már olvastad?

+