MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Samsung követheti az Apple példáját, és titániumot építhet a Galaxy S24 Ultra keretébe. Egy új szivárgás most alátámasztja ezt a pletykát, és azt állítja, hogy a Samsung pozitív fogadtatás esetén kiterjesztheti annak alkalmazását más eszközökre is.

A technológiai óriás állítólag több kínai tokszállítóval dolgozik együtt, ezek közül az egyik – egy Solomon nevű cég – dolgozza fel a titánötvözetet a Samsung számára.

A titánváz a Samsungnak “négyszer-ötször” többe kerülhet, mint a jelenlegi megoldás. Az S23 alumíniumkereteinek használata jelenleg 20 dollár alatti összegbe kerül a Samsungnak. A dél-koreai cég állítólag körülbelül 15 millió darabra számít, ez a szám megegyezne az eddig leszállított S23 Ultrák számával.

A korábbi kiszivárgások alapján arra számítunk, hogy az S24 Ultra 200MP+12MP+50MP+10MP-es kamerákkal, 6,8 hüvelykes QHD+ LTPO OLED képernyővel és 5000mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd. Nemrég egy Qualcomm-vezető is megerősítette, hogy a Galaxy S24-nek két változata lesz – egy Snapdragon 8 Gen 3 chippel és egy anélkül.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.06.

Ezeket már olvastad?

+