MojAndroid
(x) hirdetés

Hallottuk, hogy a Samsung még a jövő év elején piacra dobhatja a Galaxy S24 sorozatot. Most az SBS Biz jelentése azt állítja, hogy az új Galaxy zászlóshajók egy január 17-én San Franciscóban megrendezésre kerülő Unpacked eseményen mutatkoznak be.

Nem ez az első alkalom, hogy a Galaxy S24 sorozat konkrét megjelenési dátumáról hallunk. Ice Universe tippmester azt sugallta, hogy a telefonok január 18-án fognak megjelenni, így egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Samsung január harmadik hetében, január környékén tartja majd az Unpacked eseményét.

Ezeket a kiszivárgásokat támasztják alá azok a más jelentések is, amelyek szerint a Samsung gyártó partnerei a szokásosnál egy hónappal korábban kezdik meg a Galaxy S24 sorozat tömeggyártását. Általában a Galaxy S sorozatú telefonok februárban jelennek meg, de a hírek szerint a Samsung előrehozta a bevezetést, hogy felvegye a harcot az Apple-lel és annak iPhone 15 szériájával.

Az új jelentés emellett azt is állítja, hogy a Samsung jövőre visszatér az Egyesült Államokba, hogy bemutassa új Galaxy Z Fold és Flip telefonjait. A Z Fold 5 és a Z Flip 5 a dél-koreai Szöulban mutatkozott be, ami az első alkalom volt a Samsung összehajtható telefonjai történetében. Mivel a Z sorozat Unpacked bemutatója is visszatér az Egyesült Államokba, az országban 2024-ben ismét két Unpacked eseményt láthatunk majd.

(via)

(x) hirdetés
2023.11.03.

Ezeket már olvastad?

+