MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S24 sorozat jövő januári debütálására készül, és bár még van egy kis idő, a kiszivárgások és pletykák már most élénk képet festenek arról, hogy mire számíthatunk. A várakozást tovább fokozza egy friss jelentés a megbízható Samsunggal kapcsolatos kiszivárogtató forrástól, a Revegnustól.

A jelentés szerint a teljes Galaxy S24 termékcsalád LTPO, M13 kijelzőkkel lesz felszerelve, és lenyűgöző 2500 nites csúcsfényerővel büszkélkedhet majd. Ez eltérést jelent a korábbiaktól, ahol csak az Ultra modellek rendelkeztek olyan LTPO panelekkel, amelyek képesek voltak ilyen nagy fényerő elérésére.

Korábbi találgatások arra utaltak, hogy a Samsung egy következő generációs M13 OLED kijelzőpanelt alkalmaz, amely vékonyabb és hatékonyabb alternatívája a Galaxy S23 sorozatban, a Galaxy Z Fold 5-ben, a Galaxy Z Flip 5-ben és a legújabb iPhone 15 sorozatban található M12 panelnek.

Ami érdekes, hogy úgy tűnik, a Samsung kiegyenlíti a versenyfeltételeket azáltal, hogy az M13 OLED kijelzőpanelt a Galaxy S24 sorozat minden modelljében beépíti, ami eltér a megszokottól, ahol az ilyen csúcstechnológia csak az Ultra változat számára volt fenntartva. Amennyiben ezek a pletykák megállják a helyüket, a Galaxy S24 sorozat jelentős kijelzőfrissítést kap.

A szivárgás szerint a Galaxy S24 és a Plus/Ultra változatok kijelzői között az elsődleges különbség a felbontásban és a méretben lenne. Várhatóan a Galaxy S24 Ultra egy méretes, 6,8 hüvelykes kijelzővel, a Galaxy S24 Plus 6,65 hüvelykes képernyővel, a Galaxy S24 pedig 6,1 hüvelykes kijelzővel fog rendelkezni.

Az izgalmaknak azonban ezzel még nincs vége, hiszen a hírek szerint a sorozatot a várva várt Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 fogja hajtani. Ez a 2. generációs, 4 nm-es chipset a pletykák szerint kizárólag a Galaxy S24 Ultra számára lesz elérhető. Az Egyesült Államokban valószínűleg a Snapdragon 8 Gen 3 fogja hajtani a Galaxy S24 és Galaxy S24 Plus készülékeket is, míg a világ más részein az Exynos 2400 chipset veszi át az irányítást.

(via)

(x) hirdetés
2023.10.18.

Ezeket már olvastad?

+