MojAndroid
(x) hirdetés

Bár nem késett az Android 13 bevezetésével a Phone 1-en, de úgy tűnik, hogy a vállalat gyorsan elkészült az Android 14-el is.

A feltörekvő okostelefon-márka elárulta, hogy az Android 14-alapú Nothing OS 2.5 első nyílt bétája hamarosan megjelenik, és a felhasználók már jelentkezhetnek a tesztelésre. A Nothing megerősítette, hogy ez egyelőre csak a Nothing Phone 2-re vonatkozik. A Nothing egy átfogó changelogot tett közzé a weboldalán, Nothing OS finomításokra és Android 14-es kiegészítésekre bontva.

A Nothing OS néhány figyelemre méltó finomítása és kiegészítése közé tartozik egy új fotó widget a kezdőképernyőre és a zárolási képernyőre, egy új képernyőfotó szerkesztő és menü, a rejtett alkalmazás ikonok elrejtésének/megjelenítésének lehetősége, a három ujjal történő húzás a képernyőképek rögzítéséhez, valamint a bekapcsológomb dupla megérintése a kívánt alkalmazások/funkciók elindításához.

Az okostelefon-márka az Android 14 kiegészítéseit is felvázolta. Ezek közé tartozik a monokróm színtéma, a frissített gyorsbeállítási felhasználói felület, a külön csengetési/értesítési hangerő, valamint az alkalmazások használata közbeni új gesztus.

A stabil kiadás ütemezéséről nincs szó, de a Nothing megjegyezte, hogy valóban megérkezik a Nothing Phone 1-re is. Szorítsunk, hogy a vállalat ne várjon 2024 februárjáig, mint az Android 13 esetében.

(via)

(x) hirdetés
2023.10.11.

Ezeket már olvastad?

+