MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor csak júliusban mutatta be a Magic V2-t, de máris egy újabb összecsukható bemutatójára készül. A Magic Vs2-t október 12-én jelentik be hivatalosan, árulta el a márka a Weibo-n, és mellette egy új Watch 4 Pro okosórát is láthatunk majd. A csütörtöki nagy eseményt egy kisebb előzi meg holnap, október 10-én, amikor a Honor Play 50 Plus-t mutatják be a kínai közönségnek.

A Honor várhatóan bemutatja a Magic Vs2-t, mint egy enyhe frissítést a tavalyi Magic Vs-hez. A Geekbench nemrégiben végzett benchmarkja Snapdragon 8+ Gen 1 chipsetet és 16 GB RAM-ot mutatott. A Vs2 50 MP-es fő kamerával fog rendelkezni, és kíváncsiak vagyunk, hogy a Honor úgy döntött-e, hogy megtartja az 50 MP-es ultraszéles és a 8 MP-es teleobjektíves kamerát is.

A Magic Vs2 értékesítési pontja nyilvánvalóan a készülék teste lesz – állítólag vékonyabb lesz, mint a Vs, amely már szép vékony 6,1 mm-es profillal rendelkezett kinyitva. A telefon 66W-os vezetékes töltéssel lett tanúsítva, ami ugyanaz, mint bármelyik másik Honor Magic V készüléknél, és bár nincs változás, ez még mindig elég gyors szabvány az összehajtható készülékek világában.

(via)

2023.10.09.

Ezeket már olvastad?

+