MojAndroid
(x) hirdetés

Legutóbb a Google késleltetett Android 14-es kiadásáról hallhattunk, a pletykák szerint végül a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro bejelentésének napján – október 4-én – fog megjelenni. Akkor még csak pletyka volt. Ma már úgymond megerősítést nyert ez az információ.

Csak úgymond, mert ez nem éppen egy hivatalos bejelentés – és a Google részéről nem is várhatunk ilyet a bejelentés napjáig. Amit tudunk, az a kanadai Telus szolgáltató listája, amely felsorolja, hogy mikor kezdődik a szoftverfrissítés bevezetése az általa értékesített készülékekhez. És a Pixel 4a-tól kezdődően minden Pixel készülék alatt az “Android U” október 4-i megjelenésként szerepelt. Az Android U az Android Upside Down Cake rövidítése, ami az Android 14 belső kódneve.

Természetesen a Google-nél észrevették a szivárgást, és megkérték a Telust, hogy távolítsa el az információt, amit a szolgáltató azonnal meg is tett. Persze ez csak egy spekuláció az ügyben, nem lehetünk teljesen biztosak semmiben, így még mindig van rá egy pici esély,  hogy maga az információ téves volt.

A jó hír, hogy mindez 24 órán belül kiderül. Ha az Android 14 valóban október 4-én jelenik meg, akkor biztosak vagyunk benne, hogy a Google a rendezvényén fogja ezt bejelenteni, úgyhogy maradjatok velünk, és mi majd tájékoztatunk, hogy mi történik.

(via)

(x) hirdetés
2023.10.03.

Ezeket már olvastad?

+