MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple csak a második.

Bár A DXOMARK kameraminősítési rangsorát sokan nem tartják a legmegbízhatóbbnak, de a magasan rangsorolt okostelefonok a legjobbak közé tartoznak. Egyes felhasználók ez alapján választják ki új készüléküket. A legújabb iPhoneok közül a 15 Pro Max a második helyre került 154 ponttal.

A csúcson még mindig a Huawei P60 Pro

Ez azonban még mindig nem elég ahhoz, hogy ez legyen a legjobb fotómobil. A csúcsot még mindig a Huawei P60 Pro tartja, amelyet idén május elején mutattak be. A telefon egy nagyszerű f/1,4 – f/4,0 változó rekeszértékkel rendelkező főkamerára támaszkodik, valamint egy remek minőségű, 3,5x optikai zoommal rendelkező teleobjektívre is.

Az új iPhone 15 Pro Max különösen a zoomolás terén fejlődött, mivel egy teljesen új, 5x optikai zoommal rendelkező teleobjektívvel rendelkezik. Az alap 15 Pro továbbra is 3x optikai zoomot kínál. A DXOMARK szerint ez a 3x és 5x zoom körüli tartományban gyengébb minőségű fotókat eredményezett, másrészt viszont a nagyobb tartományú zoomokat nagyon jól kezeli. A portál dicsérte az összességében nagyszerű fotózási élményt, az alkalmazás gördülékenységét és a fotók készítésének sebességét. Az újdonság emellett olyan videós élményt is felmutat, amely még mindig a legjobb a piacon, emellett pedig kiváló minőségű portréfotókat és összességében kiváló minőségű fotókat kínál.

A rangsor további helyezettjei kínai okostelefonok voltak. A harmadik hely az OPPO Find X6 Pro-é, amelyet hazánkban nem forgalmaznak, a negyedik a HONOR Magic5 Pro. Érdekes a hetedik hely, amely a Google Pixel 7 Pro okostelefoné, a 15. pozíció pedig a Samsung Galaxy S23 Ultra-é lett.

A legjobb fotós telefonok a DXOMARK szerint

1 Huawei P60 Pro
2 Apple iPhone 15 Pro Max
3 OPPO Find X6 Pro
4 HONOR Magic5 Pro
5 OPPO Find X6
6 Huawei Mate 50 Pro
7 Google Pixel 7 Pro
8 HONOR Magic4 Ultimate
9 Apple iPhone 14 Pro Max
10 Apple iPhone 14 Pro

(via)

2023.09.28.

Ezeket már olvastad?

+