MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, az Apple négy új iPhone-ja közül kettő idén minden eddiginél keresettebb. A Counterpoint Research szerint jelenleg az alap iPhone 15 és a csúcsmodell iPhone 15 Pro Max rendelkezik a leghosszabb előrendelési szállítási várakozási idővel.  A Counterpoint szerint a nagy kereslet és a kezdeti kínálati korlátok a valószínűsíthető okai annak, hogy az iPhone 15 Pro Max szállítási ideje az előrendelési héten rekord hosszúságú volt. A standard iPhone 15 esetében is hosszú várakozási időkkel kell számolni a legfontosabb piacokon.

Az adatok azt mutatják, hogy az új iPhone-ok előrendelési várakozási ideje jelentősen meghaladja az iPhone 14 modellekét. Az Egyesült Államokban például az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro Max vásárlóinak négy-kilenc nappal többet kell várniuk, mint tavaly. Az iPhone 15 Plus és Pro vásárlók akár két héttel hamarabb megkapják készüléküket, mint azok, akik az alap- és csúcsmodelleket rendelték elő.

A Counterpoint elemzői az új iPhone-ok iránti erős keresletet számos dolognak tulajdonítják, többek között az olyan funkcióknak, mint a Dynamic Island, amely a nem Pro iPhone-okra is megérkezett, a Pro Max kamerakorszerűsítéseknek és más fejlesztéseknek. Talán az USB-C és az új Action Button is a vásárlók kedvében jár.

Úgy tűnik, hogy így az új iPhone-ok előrendelése mégsem volt a legjobb ötlet. Ennek ellenére a Counterpoint szerint nem biztos, hogy további szállítási késésekkel kell majd szembenéznie a vásárlóknak.

Ha pedig érdekel, milyen az első benyomás az Apple újdonságairól, nézd meg a Ren-Tech 24 órás tesztjét!

2023.09.26.

Ezeket már olvastad?

+