MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Samsung egyre jobban húzza az időt a Galaxy S23 FE bemutatásával. A telefonról már hónapok óta szivárognak az információk, és a szivárgások az elmúlt hetekben felerősödtek. Talán ez azt jelenti, hogy végre közel vagyunk a bejelentéshez?

Mindenesetre ma ismét reflektorfénybe került az S23 FE, hiszen a Google Play konzolban találták meg. Ahogy az lenni szokott, egy ilyen listázás néhány specifikáció mellett egy képet is láthatunk a készülékről.

A dizájn sokadszorra is megerősítést nyert, nem mintha meglepő lenne a Samsungtól, még akkor sem, ha most láttuk először. Nagyon is összhangban van a vállalat jelenlegi dizájnnyelvével.

Az S23 FE-t a Google Play Console listázása is megerősítette, hogy két változatban érkezik – az egyiket a Samsung saját Exynos 2200 chipsetje hajtja, a másik a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-et alkalmazza. A listázás szerint az S23 FE 8 GB RAM-mal érkezik, de természetesen további opciók is lehetnek, amint megjelenik. Android 13 fut rajta, a képernyője pedig FHD+ felbontású.

A korábbi kiszivárgások és pletykák szerint a képernyő mérete 6,4″ lesz, természetesen AMOLED lesz, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával. A telefon 256 GB tárhelyet, 50 MP-es fő kamerát kap OIS-szel, 8 MP-es ultraszéles, 12 MP-es telefotó kamerát, 10 MP-es szelfi fotót, és 4500 mAh-s akkumulátort, 25W-os töltéstámogatással.

(via)

2023.09.21.

Ezeket már olvastad?

+