MojAndroid
(x) hirdetés

Számos technológiai innovációval és új dizájnnal érkeztek meg Európába a Huawei viselhető okoseszközei. A vállalat „Fashion Forward” koncepciója a viselhető technológia újradefiniálását tűzte ki célul, ötvözve a divatot a csúcstechnológiával. A bemutatott termékek között szerepel a népszerű okosóra-sorozat legújabb tagja, a HUAWEI WATCH GT 4, a HUAWEI FreeBuds Pro 3 vezeték nélküli fülhallgató, valamint a gyártó első 18 karátos arannyal bevont okosórája, a HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition. A gyártó emellett saját edzésprogramot is meghirdetett az eseményen.

„Fashion Forward” koncepciójával a márka idén a viselhető technológia újradefiniálását tűzte ki célul: a technológia és divat magasabb szintű integrációjával a Huawei igyekszik lehetőséget teremteni a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák egészségügyi- és sporttal kapcsolatos életmódjukat anélkül, hogy stílusukban kompromisszumokat kellene kötniük.

Új mérföldkő a Huawei viselhető okoseszközeinek dizájnjában

A barcelonai rendezvényen bemutatott új termékek – köztük a HUAWEI WATCH GT 4 sorozat, a HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition és a HUAWEI FreeBuds Pro 3 – mérföldkövetjelentenek, és új paradigmát állítanak fel a viselhető okoseszközök esztétikája terén.

A HUAWEI WATCH GT 4 okosóra-modellek a WATCH GT zászlóshajó szériájának legújabb tagjai, amelyek továbbfejlesztett kialakítással, erőteljes egészségügyi- és fitnesz funkciókkalérkeznek. A 46, valamint 41 mm átmérőjű modellverziók a Fashion Forward koncepció jegyében merész stílusbeli előrelépéssel és új dizájnelemekkel érkeznek a klasszikus GT-sorozathoz képest, miközben megtartják elődeik modern esztétikáját.

Az eszköz ugyanakkor nemcsak megjelenésében, hanem tudásában is többet nyújt elődeinél: megújult a Tevékenységgyűrűk funkció, itt debütál a Maradjon Fit app, de fejlődött az egészégmenedzsment lelkét nyújtó technológia is, így az új TruSeen 5.5+ verzió által mért egészségi adatok pontosságát AI-alapú méréssel támogatja.

A HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition a gyártó első 18 karátos arannyal bevont okosórája. Az eszköz a gyártó teljes potenciálját demonstrálva aranyszínű óratokkal és koronával rendelkezik, amelybe gyémántfejes gravírozási eljárással 3D trapéz formájú minta került. A PVD (fizikai gőzfázisú leválasztással készült) aranyszínű titánium szíj pillangó csattal érkezik, ezek mind egyedi vizuális élményt kínálva felhasználójuknak, miközben az óra dizájnja úgy vonzza a tekinteteket, hogy közben visszafogott megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A HUAWEI FreeBuds Pro 3 kiegyensúlyozott esztétikumot kínál kategóriájában egyik vezető audiotechnológiával és továbbfejlesztett hangélménnyel. Egyrészes, nanofeldolgozású üveganyagból készült üvegházzal, valamint kettős meghajtóval rendelkezik a tisztább magasabb hangzás és ütős basszus érdekében. Emelletttovábbfejlesztett tripla adaptív hangszínszabályzó technológiával (Triple adaptive EQ) szerelték fel, így autentikus hangminőségetbiztosít.

További exkluzív termékek is bemutatkoztak

A barcelonai eseményen emellett bemutatták a vadonatúj HUAWEI Eyewear II okosszemüveget, amely 2.0 akusztikai dizájnnal és háromszoros hívás-zajszűréssel büszkélkedhet, továbbá bejelentettéka HUAWEI MatePad 11” PaperMatte Edition táblagépet is, amely a szem kényelmét új szintre emelve papírszerű tapintási és képernyőélményt nyújt.

A bemutatott termékek mellett Pamela Reif, nemzetközileg ismert divat- és fitneszikon, valamint az olimpiai, világ- és Európa bajnok aranyérmes futó, Sir Mo Farah, a Huawei viselhető okoseszközeinek nagykövetei szintén jelen voltak a termékbemutató eseményen. AHuawei eszközeit mindketten beépítik napi rutinjukba, a HUAWEI WATCH GT 4 és a HUAWEI WATCH Ultimate hozzájárulnak ahhoz, hogy növeljék edzési hatékonyságukat, jobban megértsékegészségi állapotukat, miközben divatos és stílusos eszközt tudhatnak magukénak. „A Huawei és én egyszerre indultunk el utunkon, és a fitnesz szerelmeseként eltöltött tíz évem alatt a technológia rendkívül jelentős szerepet játszott abban, hogy az emberek egészségesebb életet élhessenek. A Huawei ebben az innovációban élen jár, és külön tetszik, hogy viselhető okoseszközeinem okosórákra hasonlítanak, hanem inkább nagyon szép divatkiegészítőkre, amelyek sporttal kapcsolatos előnyöket is nyújtanak” – mondta Pamela Reif.

„Évek óta büszkén használom a Huawei viselhető eszközeit sporttevékenységem és egészségi állapotom pontos nyomon követésére. Felbecsülhetetlen értékűnek bizonyultak azok a meglátások, amelyeket edzőcsapatommal órákból nyerhettünk ki. Most, hogy félretettem a futócipőmet – legalábbis szakmailag –, alig várom, hogy kicsit jobban élvezhessem az életet. Ilyenkorkápráztatnak el igazán a Huawei órái, amelyek legalább olyan jól néznek ki, amennyire jól teljesítenek” – hangsúlyozta Mo Farah.

A Huawei az eseményen bejelentette a Pamela Reif-fal közösen létrehozott fitneszedzés-programját is, amely kizárólag a Huawei Egészség alkalmazáson keresztül érhető el ingyenesen. Ez Pamela néhány legismertebb edzését tartalmazzák majd, kifejezetten arra szabva, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet hozhassák ki önmagukból és az okosórájuk fitnesz- és egészségfunkcióiból.

Egy évtizede az élvonalban a viselhető okoseszközök piacán

Az innovatív technológia, az egyedi esztétikum és a prémium kézműves kivitelezés terén szerzett évtizedes tapasztalatára támaszkodva a Huawei új iparági mércét állít fel. A viselhető eszközök ágazatába való 10 évvel ezelőtti belépése óta a Huawei úttörő szerepet tölt be a sportegészségügy monitorozásában, választ adva az akkumulátor élettartamával, a mérési pontossággal és a kényelemmel kapcsolatos iparági kihívásokra.

Ami a dizájnt illeti, a Huawei elkötelezett a céltudatos tervezés mellett, folyamatosan fejlődik az innovatív anyagok használata és a testreszabási lehetőségek növelése terén, hogy minden egyes viselhető eszköz illeszkedjen a felhasználó egyedi stílusához. Eközben a gyártó elkötelezett a folyamatos innováció mellett az egészéggel kapcsolatos értékek monitorozása terén is, ez pedig az olyan átfogó egészségmenedzsment funkciókban is megnyilvánul, amelyeket a tudományos és ipari partnerekkel való együttműködések tesznek lehetővé, biztosítva, hogy a felhasználók által kapott egészségügyi adatok ne csak pontosak, hanem hasznosíthatóak is legyenek.

2023.09.14.

Ezeket már olvastad?

+