MojAndroid
(x) hirdetés

A népszerű kiszivárogtató Ice Universe szerint a Samsung már a jövő januári S24-es eseményre készül, ahol valószínűleg a Galaxy Ring, az augusztus óta előrehaladott fejlesztés alatt álló okosgyűrű lesz a középpontban.

Egyes források az idei megjelenésre spekulálnak, míg mások szerint a fejlesztési szakaszok és az orvosi minősítésekhez szükséges idő miatt erre 2024-ben kerülhet sor. Az intelligens gyűrű bevezetéséről különböző jelentések vannak, de ez az információ a megbízható Ice Universe szivárogtatótól származik, ami hitelessé teszi a hírt.

Egészség és csatlakoztathatóság: EKG, PPG-érzékelők és vezeték nélküli integráció

A gyűrű várhatóan a Samsung Curio nevet kapja majd. Bár a Samsung hivatalosan nem erősítette meg, a “Samsung Curio” védjegybejelentés arra utal, hogy ez lesz a termék neve.

A Samsung Galaxy Ring kompakt kialakítással készül belépni az okosgyűrűk piacára. Bár az első jelentések kijelző képernyőre utaltak, a szabadalmi információk nem támasztják alá ezt a funkciót. A készülék várhatóan EKG- és PPG-érzékelőkkel rendelkezik majd a pulzusszám és a hőmérséklet monitorozásához. Ezenkívül vezeték nélküli csatlakozási lehetőséget kínálhat a Samsung intelligens otthoni termékek ökoszisztémájával való zökkenőmentes interakcióhoz.

Egy említésre méltó, még meg nem erősített szempont, hogy a Galaxy Ring támogatja-e a hangvezérlést. A kis okoseszközök kezelése kihívást jelenthet, még érintéses interakcióval is.

Figyelembe véve a hasonló okoseszközök árazását, a Samsung első belépése az okosgyűrűk piacára várhatóan viszonylag magas lesz, valószínűleg meghaladja majd a 299 dollárt, de persze ez egyelőre csak spekuláció.

(via)

2023.09.13.

+