MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt héten a Samsung felfedte, hogy a One UI 6 béta a Galaxy A54-re meg fog érkezni, amely egy váratlan lépés volt a technológiai óriástól, hiszen ezeket a bétákat először a zászlóshajókra szokta kiterjeszteni. A hagyományokkal ellentétben a Samsung most egy másik olcsó okostelefonjára is kiterjeszti a bétát.

Ahogy azt a SamMobile felfedezte, a Galaxy A34 tulajdonosok az Egyesült Királyságban már csatlakozhatnak a One UI 6 béta programhoz. A frissítés az A346BXXU4ZWI1 firmware-verzióval érkezik, a letöltési mérete pedig több mint 2 GB. A regisztrációhoz csak telepíteni kell a Samsung Members alkalmazást, bejelentkezni a Samsung fiókkal, majd rákattintani a One UI 6 béta program bannerére.

A One UI 6 béta program mostantól elérhető a Galaxy S23 sorozat, a Galaxy A54 és a Galaxy A34 készülékek számára. Sajnos azoknak, akiknek Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 és S22 készülékük van, továbbra is türelmesen várniuk kell, hogy jogosulttá váljanak.

Amikor a Samsung bejelentette a frissítést az A54-hez, a lépést úgy írta le, mint egy kísérletet arra, hogy minél több felhasználót “toborozzon” az operációs rendszer tesztelésére. Mivel az A54 és az A34 a Galaxy felhasználói bázis nagy részét teszi ki, érthető, hogy a Samsung miért ezt a közönséget célozza meg, ha valóban visszajelzéseket szeretne az Android 14-es verziójáról.

Bár az A34 bétaprogramja egyelőre csak az Egyesült Királyságban látható, előbb-utóbb más régiókban is megjelenhet.

(via)

2023.09.12.

+