MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung még ebben az évben piacra dobja a Galaxy S23 FE-t, és már van egy jó elképzelésünk arról, hogy mire számíthatunk. Most úgy tűnik, hogy egy hatósági listának köszönhetően valós képek jelentek meg az interneten.

A kínai TENAA szabályozó hatóság a hónap elején közzétette a Samsung Galaxy S23 FE bejelentését, és ez három képet tartalmaz.

A képek összhangban vannak azokkal a kiszivárgásokkal és feltételezésekkel, amelyek szerint az új FE modell a Samsung Galaxy A54-ről veszi majd a designt. Ez egyedi hátsó kamerakivágásokat, sima (feltehetően üveg) hátlapot, lekerekített keretet és középre igazított lyukkivágást jelent.

Mi a helyzet a Galaxy S23 FE specifikációival?

A jelenlegi lista nem tartalmazza a specifikációkat, de a MyFixGuide közzétette a weboldal egy feltehetően korábbi verzióját, amely tartalmazta a specifikációkat. Ez olyan jellemzőket mutat, mint a 6,3 hüvelykes, 2340 x 1080-as kijelző, a 4370 mAh-s akkumulátor (állítólag 4500 mAh-ként forgalmazzák), egy meg nem nevezett, 2,99 GHz-es csúcssebességű okta-core chipset, 8 GB RAM és 128 GB vagy 256 GB tárhely.

Ez a bejelentés egy 50MP+8MP+12MP hátsó kamerarendszerre (3x optikai zoommal), egy 10MP-es szelfikamerára és egy kijelző alatti ujjlenyomat-érzékelőre is utal.

Érdemes megjegyezni, hogy a TENAA-n felsorolt specifikációk néha helykitöltők lehetnek, de ezek a részletek úgy tűnik, hogy egybevágnak a korábbi Galaxy S23 FE kiszivárgásokkal. Még mindig nincs hivatalos szó a megjelenési dátumról, így lehet, hogy várnunk kell egy darabig, hogy kiderüljön, hogy ezek a specifikációk helyesek-e.

(via)

2023.09.11.

+