MojAndroid
(x) hirdetés

Mint homok a homokórában, úgy szivárognak az információk a Galaxy S24 sorozatú készülékekről. Az elmúlt hónapokban rengeteg szivárgást láttunk, és egy megbízható tippadó most egy listát adott ki a Galaxy S24 Ultra nyilvánvaló specifikációiról.

Yogesh Brar az X-en tette közzé a Samsung Galaxy S24 Ultra specifikációit, és a legtöbb adat nagyjából megegyezik a Galaxy S23 Ultra specifikációival.

Pontosabban Brar szerint 6,8 hüvelykes QHD+ LTPO OLED képernyőre (120Hz), 12MP-es szelfikamerára, 5000mAh-s akkumulátorra 45W-os töltési sebességgel és One UI 6-ra számíthatunk az Android 14-el.

Van azonban néhány egyéb infó, amelyre érdemes rámutatni. Egyrészt a szivárogtató azt állítja, hogy Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletet kapunk, Exynos változatról nincs szó. Ez összhangban van egy nemrégiben történt szivárgással, amely szerint az Ultra változat csak Snapdragon SoC-vel lesz elérhető.

Másreszt pedig a tippadó azt is állítja, hogy a telefon titánium kivitelű lesz, ami megismétli a kiszivárogtató Ice Universe augusztusi állítását. Végül Brar azt állítja, hogy 200MP+12MP+50MP+10MP hátsó kamerarendszert kapunk. Különösen az 50MP-es szenzor látszólag összhangban van egy nemrégiben megjelent jelentéssel, miszerint az S24 Ultra egy 50MP-es 3x kamerát kap.

Akárhogy is, úgy tűnik, hogy a Samsung Ultra 2024-ben kap néhány figyelemre méltó frissítést, de nyugtával dicsérjük a napot.

(via)

2023.09.07.

Ezeket már olvastad?

+