MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR a berlini IFA 2023-on bemutatta a legkönnyebb és legvékonyabb befelé hajlítható HONOR Magic V2 készülékét, valamint a kifelé hajlítható új koncepcióját, a HONOR V Purse-t, így kínálva korlátlan lehetőséget a stílus és önkifejezés terén. Több nemzetközi vezető médium is az IFA legjobbjaként emelte ki a két hajlítható készüléket, elismerve a HONOR hajlítható portfóliójának innovatív tervezését, figitális jellegét és fenntarthatóságát. (A „figitális” – angolul phygital – a fizikai és a digitális szavak összekapcsolódásából született. Lényege, hogy a készülék nemcsak digitálisan, hanem fizikailag is hozzáad a felhasználói élményhez.)

A HONOR az idei IFA-n összesen 36 díjat nyert el a médiától. Az Android Headlines a rendezvény legjobbjának nevezte a HONOR V Purse-t, hozzátéve, hogy az eszköz „nem csak egy telefon, hanem a divat megnyilvánulása, egy diskurzus kezdete. Magasan az egyik legérdekesebb bejelentés, amit láttunk az idei IFA-n”. A GSMArena a következőképp fogalmazott:

ez egy nagyon fejlett készülék, mi pedig mindig értékeljük, ha mer formabontó lenni egy vállalat.

Emellett a HONOR Magic V2 – amit a HONOR most először mutatott be a nemzetközi porondon – is jelentős figyelmet kapott.  A TechRadar az IFA 2023 legjobbjaként ismerte el, hozzátéve:

Nem sok készülék képes elavulttá tenni versenytársait egy pillanat alatt, de a Magic V2 pontosan ezt teszi a legjobb hajlítható telefonokkal, amint a kezedbe veszed.

Az XDA-Developerstől is hasonló elismerésben részesült innovációjának köszönhetően.

Messze a világ legvékonyabb hajlítható telefonja – összehajtva valahogy még az iPhone 14 Pro Maxnál is vékonyabb –, ráadásul könnyű is.

2023.09.06.

+