MojAndroid
(x) hirdetés

A Meizu idei évének kiemelt okostelefonja, a Meizu 20 már az első negyedévben bemutatkozott, így a kínai cég következő zászlóshajója várhatóan jövőre ugyanebben az időpontban érkezik.

Bár még sok hónap választ el minket a Meizu 21 nagy leleplezésétől, a telefonnal kapcsolatos pletykák már most elkezdtek felbukkanni. A Tipster Digital Chat Station azt állítja egy azóta törölt Weibo-posztban, hogy a Meizu 21 szériát a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzora fogja hajtani.

Tekintettel arra, hogy a Meizu 20-as család (a fenti képen) Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel van felszerelve, logikus, hogy a kínai vállalat frissíteni szeretné a következő zászlóshajóit, és jobb, újabb CPU-kat szeretne beépíteni. Nem vagyunk benne biztosak, hogy ez valóban “szivárgás” vagy csak egy megalapozott találgatás, de akárhogy is van, ez több mint valószínű, hogy pontos.

A tippadó által felfedett érdekes információ az, hogy a Meizu 21 hátlapján RGB gyűrűs LED lesz, ami valószínűleg a gyenge fényviszonyok között készült fotók rögzítésében segít majd.

Ezen túlmenően maradnak a korábbi kiszivárogtatók által tippelt információk és egy csomó kérdőjel. Mind a Meizu 21, mind a 21 Pro állítólag karcsú dizájnnal, 50 megapixeles főszenzorokkal, OIS-szel (optikai képstabilizátor), valamint periszkópos teleobjektíves kamerákkal rendelkezik majd.

(via)

2023.09.02.

Ezeket már olvastad?

+