MojAndroid
(x) hirdetés

Az elmúlt napokban az Apple és a Google is közölte a közelgő őszi bemutató eseményeinek időpontját, ma pedig a OnePlus is bejelentést tett, de ez nem egy új telefonról szól – a OnePlus Open bemutatásának időpontja még mindig kérdéses.

Ehelyett a vállalat elárulta, hogy szeptember 25-én fogja kiadni az Android 14-re épülő stabil OxygenOS 14-et. Ez elég optimista időzítés a OnePlus részéről, tekintve, hogy a Google még nem adta ki a stabil Android 14-et.

Az OxygenOS 14 nyilvános béta-verziója az ígéretek szerint a következő napokban jelenik meg a OnePlus 11, OnePlus 11R és OnePlus Nord 3 készülékekhez. Bár így feltételezheted, hogy mindhárom említett készülék megkapja a stabil kiadást szeptember 25-én, a megfogalmazás elég homályos ahhoz, hogy úgy érezzük, itt figyelmeztetnünk kell – nem volt említés arról, hogy melyik konkrét modell(ek) kapja(k) meg a frissítsést aznap, így feltételezzük, hogy ez csak a OnePlus 11 lesz.

Nyilvánvaló azonban, hogy a OnePlus 11R és a Nord 3 is nemsokkal a bejelentés után meg fogják kapni a frissítést. Nagyszerű látni a OnePlus ilyen elkötelezettségét egy új Android-verzió gyors kiadását illetően, és a Nord 3 bevonását a frissítések első hullámába – elvégre ez egy középkategóriás készülék, amik a gyakorlat szerint csak a zászlóshajók után szokták megkapni a frissítéseket.

Az OxygenOS 14 a OnePlus szerint hat fejlesztési területet fog tartalmazni, ezek pedig a következők: CPU Vitalizáció, RAM Vitalizáció, ROM Vitalizáció, HyperBoost, HyperTouch és HyperRendering. Azt azonban nem tudjuk megmondani, hogy ezek közül mi mit jelentenek, mivel a OnePlus sajnos még nem részletezte őket, de amint többet megtudunk, szólunk.

(via)

2023.09.01.

Ezeket már olvastad?

+