MojAndroid
(x) hirdetés

A Tecno ma bemutatta K+F laboratóriumainak legújabb termékét, a Phantom Ultimate guruló okostelefon koncepciót. A készülék oldalirányban tágul, és a kijelzőt 1,2-1,3 másodperc alatt 6,55″-ről 7,11″-re növeli. A Tecno második koncepciókészüléke nagyon hasonlít a Vision V-re, csak az összecsukható rész nélkül.

A Phantom Ultimate egy egyhajtóműves motoros rendszerrel rendelkezik, amely a telefon jobb felső részén elhelyezett gomb megnyomásával kitágítja a készüléket. A készülék kibontásakor egy alap 6,55 hüvelykes okostelefon, amelynek hátulján található az extra képernyő, amely Always-On Display-ként funkcionál.

A specifikációkat tekintve a panel egy 7,11″-os On-cellás LTPO AMOLED, 2296 x 1596 pixeles felbontással és 388 PPI-vel. 100%-os DCI-P3 színskála-lefedettséget kínál, bár az ilyen számokat nehéz ellenőrizni egy koncepció készüléken.

A készülék alul 9,93 mm vastag, és a Tecno azt ígéri, hogy egy kézben is könnyedén megfogható. A készülék védőüveggel rendelkezik a csúszófelületen és textúrázott hátlappal a jobb fogás érdekében.

Az igazán szomorú hír, hogy a Phantom Ultimate egyelőre csak egy koncepció, és semmi jel nem utal arra, hogy a közeljövőben piacra kerülne. Nyilvánvaló, hogy néhány technológiai korlátot le kell győzni ahhoz, hogy gurítható telefonokat kapjunk, és nem tudni, hogy ez mennyi ideig tarthat.

(via)

2023.08.31.

Ezeket már olvastad?

+