MojAndroid
(x) hirdetés

Egy kiszivárogtató szerint a OnePlus laboratóriumi körülmények között 400 000-szer nyitotta ki és csukta össze az Open-t.

A OnePlus Open úgy tűnik, hogy egyre közelebb kerül az indításhoz, ha a készülékről szóló kiszivárgások növekvő gyakoriságát vesszük alapul. A telefonnal kapcsolatos legfrissebb információk Max Jambor jóvoltából érkeztek, aki az X-en posztolt az összehajtható telefonról.

A tippadó szerint a OnePlus 400 000 hajtogatásra tesztelte az Open-t. Ez kétszer annyi hajtogatás, mint amennyit a Samsung kipróbált a Galaxy Z Fold 5-ön, amely hivatalosan 200 000 hajtogatásra van méretezve. Ez azt jelenti, hogy a Samsung telefonjai újra és újra bebizonyították, hogy tartósabbak, mint ahogy azt a vállalat hivatalosan kommunikálja. A Galaxy Z Flip 5 például túlélte a 400 000 hajtogatást egy emberi kézzel végzett hajtogatási teszt során, míg a Galaxy Z Fold 5 gyönyörűen helytállt a klasszikus JerryRigEverything kínzási tesztben.

Nem meglepő, hogy az OPPO által gyártott OnePlus Open magasabb hivatalos hajtásszámmal próbálja felülmúlni a Samsung riválisait. Még a nemrég bemutatott OPPO Find N3 Flip is 400 000 hajtogatásra van méretezve.

A hatszámjegyű szám azt jelenti, hogy a OnePlus hajtogathatóját naponta több mint 100-szor lehet kinyitni és becsukni körülbelül 10 éven keresztül.  A telefon szoftverfrissítései önmagukban körülbelül négy évig tartanának, a OnePlus zászlóshajókra vonatkozó jelenlegi politikája szerint. Ez azt jelenti, hogy a OnePlus Open még akkor is jól fog működni, amikor már réges-rég a gyereked fogja nyúzni :)

(via)

2023.08.31.

Ezeket már olvastad?

+