MojAndroid
(x) hirdetés

Ennek a hat embernek azonban ugyanannak a Google-családcsoportnak a tagjának kell lennie.

A Google Chrome hamarosan olyan jelszómegosztási funkcióval bővülhet, amellyel a felhasználók megoszthatják a bejelentkezési adatokat más családtagokkal.

Bár a Chrome lehetővé teszi a jelszavak mentését a Google Jelszókezelőjében, ezeknek a tárolt adatoknak a megosztása más fiókokkal nem lehetséges. Úgy tűnik, a Google részleges javítást készít erre a problémára.

Leopeva64 böngészőszakértő bizonyítékot fedezett fel a Chrome-ba érkező új jelszómegosztási funkcióra. Ez kezdetben lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy jelszavakat osszanak meg a Google-családcsoportjuk más tagjaival. Ez azt jelenti, hogy ha Chrome-felhasználó vagy, és meg akarod osztani a jelszavaidat másokkal, akkor ezt egy legfeljebb hat tagú családi csoport létrehozásával teheted meg.

Amikor a Chrome jelszómegosztási funkciója életbe lép –  ami jelenleg még nem történt meg –  a jelszókezelőben a megosztani kívánt hitelesítő adatokon belül egy új megosztás gombot fogsz látni. A gombra kattintás után egy párbeszédpanel fogja megjeleníteni a Google családi csoportjának tagjait, és a jelszót bármelyik taggal megoszthatod majd.

Ha nincs családi csoportod, a párbeszédpanel tájékoztatni fogja, hogy a jelszó megosztása csak családi csoportok esetében lehetséges, és felszólít, hogy hozz létre egyet.

De van bárki, aki akár a családtagjával is megosztaná bármelyik jelszavát? Hát elég érzékeny terep :)

(via)

2023.08.31.

Ezeket már olvastad?

+