MojAndroid
(x) hirdetés

A hónap elején a Nothing hivatalosan is bemutatta a CMF by Nothing nevű, megfizethető árú almárkáját. Pár nappal később aztán kiszúrtuk, hogy a márka két első termékét (egy okosórát és egy pár fülhallgatót) regisztráltatta az Indiai Szabványügyi Hivatal, ami azt jelenti, hogy Indiában biztosan kaphatóak lesznek.

Ma egy kiszivárgott információ alapján képeket kapunk mind a fülhallgatóról, mind az okosóráról, valamint egy 65 W-os GaN töltőről. Állítólag ezek alkotják majd a CMF by Nothing első készüléktrióját, amely szeptember 26-án jelenik meg világszerte.

Az okosóra a hírek szerint Indiában 4500 INR-ért (a jelenlegi árfolyamon 54 dollár körül), a fülhallgató 3500 INR-ért (42 dollár), a töltő pedig 3000 INR-ért (36 dollár) kerül a kiskereskedelembe. A Watch Pro nemzetközileg 69 dollárért lesz kapható.

A CMF by Nothing Watch Pro 1,96 hüvelykes AMOLED-képernyővel rendelkezik Always-on Display (AOD) támogatással, alumíniumötvözetből készült tokkal, 600 nites csúcsfényerővel, 50 Hz-es frissítési frekvenciával, 100 számlappal, 110 sportmóddal, pulzusmérővel, vér oxigénérzékelővel, alváskövetéssel, stresszfigyelővel, Bluetooth 5.3 hívásvezérléssel AI zajcsökkentéssel, IP68 víz- és porállósággal, GPS-szel, valamint 330 mAh-s akkumulátorral, amely kikapcsolt AOD mellett körülbelül 13 napos használatra elegendő.

A CMF by Nothing Buds Pro fülhallgató “kategóriájában legjobb” 45dB ANC-vel, Ultra Bass technológiával érkezik és 11 óra non-stop zenehallgatást kínál kikapcsolt ANC-vel az 55 mAh-s akkumulátorokból, 10 mm-es dinamikus meghajtókkal rendelkezik és gyors töltésre is alkalmas (10 perc alatt 3,5 óra használat érhető el) a 460 mAh-s tokból. IP54-es tanúsítvánnyal rendelkezik.

A töltő támogatja az USB PD 3.0, a Qualcomm QuickCharge 4.0+/3.0/2.0, az Apple készülékek 2,4A, a Samsung 9V2A, valamint az SCP, FCP, PPS és DCP töltését.

Mint látható, ezek nagyon színesek, ami nagy eltérés az eddigi dizájnnyelvétől, amely minimális színekkel rendelkezik. A CMF by Nothing ezzel szemben úgy tűnik, hogy az élénk színekről szól majd, ezzel is megszólítva a fiatalokat.

(via)

(x) hirdetés
2023.08.29.

Ezeket már olvastad?

+