MojAndroid
(x) hirdetés

Az ASUS Zenfone 10 az egyik legjobb kompakt zászlóshajó, amely a szokásos hátrányok nélkül nyújt erőteljes élményt kompakt formában. A Zenfone 10 és még a Zenfone 9 is remek elismerést kapott a szakmától. Sokan dicsérik az ASUS-t az olyan trendek folytatásáért, mint a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó és a kompakt zászlóshajó fenntartása valódi kompromisszumok nélkül. De ez lehet a termékcsalád vége, mivel új információk jelentek meg arról, hogy az ASUS bezárja a Zenfone részleget.

A Technews Taiwan jelentése szerint az ASUS belső átszervezést hajt végre, és a folyamat részeként bizonyos részlegeket leépítettek. A belső átszervezés egyik szerencsétlen áldozata a Zenfone részleg, amelyet állítólag bezárnak. Az ebben a részlegben dolgozó alkalmazottakat beolvasztották a ROG Phone csapatba és az üzletág más részeibe.

A jelentés továbbá azt állítja, hogy a Zenfone 10 lesz az utolsó telefon a Zenfone sorozatban. Mivel a csapat már nem létezik, nem valószínű, hogy lesz utódja ennek a telefonnak.

Néhány héttel ezelőtt a közösség tagjai azt is kiszúrták, hogy az ASUS eltávolította a régebbi Zenfone firmwareket a weboldaláról. A közösségi moderátorok azt válaszolták, hogy az ASUS már nem biztosít korábbi firmware-verziókat vagy downgrade csomagokat, hogy a felhasználók továbbra is a legfrissebb firmware-en maradjanak.

Ha igaz a hír, akkor a Zenfone termékcsalád elvesztése nagy csapás lesz az okostelefon ökoszisztémára. Bár még mindig reménykedhetünk abban, hogy több ROG márkájú telefont láthatunk, a Zenfone termékcsalád nagyon fog hiányozni, mert a tiszta Android-élményt hozta el a kis okostelefonok szerelmeseinek.

(via)

(x) hirdetés
2023.08.28.

Ezeket már olvastad?

+