MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei Mate 60 gyártás alatt áll, és már láthattunk egy kiszivárgott képet, amely a hátlap kétszínű kialakítására utal. Ma újabb fotók bukkantak fel egy összeszerelő üzemnek tűnő helyről, ahol további színválasztékokat láthattunk, megerősítve az új dizájnt és a kör alakú kameraszigetet.

Az egyik Huawei Mate 60 okostelefon lila színben jelenik meg, az üveg felső része matt, míg az alsó rész átlátszó, így úgy tűnik, mintha két azonos színű árnyalat lenne, attól függően, hogy milyen szögből éri a fény a felületet. Az elefántcsont-fehér opció teljesen szürke alsó résszel rendelkezik, míg a fekete változatból látszólag hiányzik ez a dizájnelem. Nem tudjuk biztosan megerősíteni vagy cáfolni, mert a képek túl messziről készültek, és a szög sem segít.

A kézben tartott telefon képe gyanúsan tisztának tűnik, egyáltalán nincsenek tükröződések, és úgy gondoljuk, hogy ez egy render, amely arra épül, amit a Huawei Mate 60-tól várhatunk – kamerák egy kör alakú szigeten, középen Xmage felirattal. A kamerák kombója valószínűleg változni fog, attól függően, hogy a telefon egy alapváltozat, egy Pro verzió vagy egy Porsche Design átalakítás.

(via)

(x) hirdetés
2023.08.28.

Ezeket már olvastad?

+